Српски | EnglishKоначни списак пријављених студената за предавање "Мониторинг околиша"

У оквиру ERASMUS+ мреже, у периоду од 23. до 27. oктобра 2017. године биће одржан курс под насловом „Мониторинг околиша (животне средине)“. Предавач је проф. др Станко Ружичић са Рударско-геолошко-нафтног факултета Свеучилишта у Загребу.
Курс је намењен првенствено студентимa мастер студија, али се могу пријавити студенти сва три нивоа студија (основне, мастер и докторске). Настава на хрватском језику држаће се сваког дана у поменутом периоду, од 12-14 часова, у учионици 167, I спрат (Ђушина 7).
Број места је ограничен, па је неопходно да се заинтересовани студенти пријаве. Пријављивањем за похађање курса, студенти се обавезују да редовно похађају наставу. Неопходни подаци за пријаву су: име и презиме, бр. индекса, година студија, студијски програм/модул. Студенти могу да се пријаве искључиво преко својих РГФ емаил налога.
За пријављивање и додатне информације треба се обратити координатору за ERASMUS+ мрежу на нашем факултету, ванр. проф. др Јелени Миливојевић на jelena.milivojevic@rgf.bg.ac.rs


[Претходна страна]